Prijzen

Hieronder vindt u de prijzen voor Ballet Workout training. Onze prijzen zijn steeds betaalbaar en ligger lager dan bij de meeste fitness of yoga centra. De lessen worden gegeven enkel door professionele leerkrachten met een professionele carrière, jarenlange ervaring en diploma’s choreografie en ballet pedagogie van de Russische ballettechniek.

U bent niet verplicht om een jaarabonnementen te kopen en kunt vrij bepalen hoe vaak u wilt en kunt komen. Elke les duurt steeds 1 uur.

Les

Volwassenen Proefles / Losse Les
€17
Kinderen Proefles
€15
Volwassenen 10 Lessenkaart (6 maanden geldig)
€150
Kinderlessen abonnement 1 les per week (sep-juni)
€450 abonnement + 79 uniform
Kinderlessen abonnement 2 lessen per week (sep-juni)
€550 abonnement + 79 uniform
Privéles kind of volwassene
€65

⭐️NIEUW⭐️Neem je vrienden mee en krijg tot 8 GRATIS LESSEN!
Veel van onze trouwe leden raden onze lessen aan bij familie, vrienden, collega’s en kennissen. We willen deze trouwe en enthousiaste leden dan ook graag belonen met gratis lessen.

Hoe werk het?

Hoe meer nieuwe leden je aanbrengt hoe meer gratis lessen je krijgt.
1 lid* krijg je 2 gratis lessen
2 leden* krijg je 5 gratis lessen
3 leden* krijg je 8 gratis lessen

* aangebrachte lid moet een 10 lessenkaart of een van de abonnementen aanschaffen zodat jij de gratis lessen krijgt. Voor de mensen met een half jaarlijks en jaarlijks abonnement worden de extra lessen geschonken tijdens de winter en/of zomerstages. De aangebrachte leden moeten nog nooit bij Ballet Workout zijn geweest (enkele proeflessen gevolgd mag wel).
De gratis lessen zijn groepslessen volgens de planning in de Ballet Workout App.