Disclaimer

Aansprakelijkheid

 

Niet alle oefeningen zijn geschikt voor iedereen. Zoals met elk fitness- en workoutprogramma dient u onmiddellijk te stoppen van zodra u zich flauw, duizelig of onwel begint te voelen. U dient er zelf op toe te zien en u bent er zelf voor verantwoordelijk dat u uw lichamelijke grenzen respecteert. Zoek (voorafgaande) medische hulp indien nodig. Ballet Workout vzw en Tatevik Mkrtoumian zijn niet verantwoordelijk voor enige letsels en blessures die het gevolg zouden zijn van een deelname aan de oefeningen en de choreografieën uit de les of de video’s.

 

Prijzen en terugbetalingen

 

De prijs voor een enkele les is 17 EUR.

Indien u vooraf voor 10 lessen betaalt, is de prijs 150 EUR voor 10 lessen. Tienbeurtenkaarten en maandabonnementen worden niet terugbetaald in geval van schorsing van de lessen en zijn geldig tot het einde van het seizoen, zijnde de daaropvolgende maand juni.

Indien u vooral een half jaarlijkse of jaarlijkse abonnement betaald, is de prijs sep-dec €520 en jan-juli €910. Voor een jaarlijks abonnement betaald u €1100. Deze bedragen worden niet terugbetaald.

De prijs voor de kinderlessen is €400 1 les/€500 2 lessen per week. De prijs dient in zijn geheel te worden betaald bij de start van het jaar (september) of bij de eerste les. De prijs is een vaste prijs voor een onbepaald aantal lessen gedurende het gehele jaar tot het einde van het seizoen, zijnde juni van het betreffende jaar. De kinderlessen betaling wordt niet terugbetaald in geen enkel geval.

Indien u geniet van een verhoogde tegemoetkoming via uw ziekenfonds, kan u uw klevertjes afgeven aan de leerkracht na de les.

De Ballet Workout VZW en Tatevik Mkrtoumian zijn niet verantwoordelijk voor annulatie van de jaarlijkse voorstelling, events of lessen. Kaarten van de voorstelling worden niet terugbetaald.

Eigendomsrechten

Alle oefeningen en choregrafieën getoond door Ballet Workout vzw en Tatevik Mkrtoumian tijdens de les of in video’s zijn en blijven de uitsluitende en exclusieve eigendom van Ballet Workout vzw. De oefeningen en choreografieën mogen op geen enkele manier dan ook worden gekopieerd, uitgevoerd of gebruikt.

 

Danskledij

 

Alle danskledij die wordt gekocht via Ballet Workout vzw en Tatevik Mkrtoumian (online aankopen uitgezonderd) wordt niet terugbetaald. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze danskledij zijn en blijven de uitsluitende en exclusieve eigendom van Ballet Workout vzw.

 

Toepasselijkheid en aanvaarding van de disclaimer

 

Deze disclaimer is van toepassing op alle lessen en video’s die worden georganiseerd door Ballet Workout vzw en Tatevik Mkrtoumian. Door aan de lessen deel te nemen en door gebruik te maken van de video’s bevestigt u dat u kennis heeft genomen van deze diclaimer en dat u deze heeft aanvaard.