Boyfriend Ballet

Kom samen met je partner/man of date naar een leuke Boyfriend Ballet Event! Geen ervaring is vereist voor beide partners.

Waaruit bestaat de les?
Een workout met verschillende oefeningen en op het einde een elegante choreografie voor jullie twee.
Dit alles wordt begeleid door jazz en klassieke piano muziek die je extra energie geeft. Plezier en romantische sfeer, maar ook een serieuze workout voor jullie beiden. Door samen te dansen versterk je ook de band en het vertrouwen in elkaar.

Wie is welkom?
Deze les is geschikt voor alle koppels of dates van 16 tot 70 jaar. Lenigheid, conditie, coördinatie of een ballet lichaam is ook niet vereist. Iedereen die een betere conditie, lenigheid of houding wilt is welkom.

Wat draag ik tijdens de les?
Je moet je comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor deze les volstaat een yoga- of strechbroek, een tshirt en sokken en hetzelfde geldt ook voor je partner. Hij hoeft geen strakke balletbroek te dragen, een jogging of short is voldoende. Zorg dat je beiden voldoende water bij hebt voor tijdens de les.

Prijs: €24 voor de twee samen, contant te betalen.

VEELGESTELDE VRAGEN:
V: We hebben nog nooit ballet gedaan en hebben geen conditie of lenigheid, gaan het ons wel lukken?
A: Ja, voor deze les is geen enkele ervaring vereist. Je zal kunnen meevolgen ongeacht je ervaring of talent, kom het gewoon proberen.

V: Hebben de meesten in de les al ervaring?
A: Neen, de meesten in de les zijn ook allemaal beginners ballet. Zowel de mannen als vrouwen.

V: Is dit wel mannelijk genoeg voor mij vriend?
A: Je vriend zal ervan versteld staan hoeveel kracht er nodig is voor ballet oefeningen en zal ook in het vervolg beter letten op zijn houding. Een gezonde houding en lichaamscontrole is belangrijk voor zowel voor mannen als voor vrouwen.

Bekijk onze Instagram pagina!

Les

Prijs voor 1 uur workout

Boyfriend Ballet
€24 per koppel (per les)

Er is geen ervaring of lenigheid vereist voor de Ballet Workout lessen. Je hoeft geen perfect lichaam te hebben of lenig te zijn. We zullen werken aan je flexibiliteit, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les. We hebben een niet-oordelende, complexvrije sfeer in de les waar we positief aan ons lichaam werken en genieten van het gevoel van dans en ballet.

Gallery