Dansen in de sneeuw

Dansen in de sneeuw

     Dans In De Sneeuw – Tatevik Mkrtoumian

Onverwacht viel er sneeuw in Antwerpen. Ik trok mijn tutu aan en ging buiten dansen om de Ballet Workout leden te motiveren om ondanks de sneeuw toch naar de lessen te komen en fysiek actief te zijn tijdens de winter. Na enkele uren stond deze video in de Gazet van Antwerpen en werd meer da 900 keer gedeeld in slechts enkele dagen. Grote dank aan de Gazet van Antwerpen! Hieronder het artikel en de video.

Bekijk de video hier:

http://www.gva.be/cnt/dmf20171210_03234663/ballerina-fleurt-zuid-op-met-dans-in-de-sneeuw

ANTWERPEN –

Voorbijgangers in de Kronenburgstraat aan het Zuid keken zondagmiddag wellicht even vreemd op. Ondanks de sneeuw kon Tatevik Mkrtoumian, de oprichtster van Ballet Workout, het niet laten om haar tutu aan te trekken en de kou te trotseren. Met het filmpje wil ze vooral de leden van haar balletschool Ballet Workout vzw motiveren. En zo werd de sneeuw nog wat poëtischer.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.