7 redenen om te Beginnen met Ballet als Volwassen Vrouw

7 redenen om te Beginnen met Ballet als Volwassen Vrouw

Redenen genoeg om te beginnen met Ballet als volwassen vrouw!

1)Soepele lichaam: ‘Felxibility is yought’. Je lichaam soepel houden is essentieel om jong te blijven. Je hoeft niet lenig te zijn om mee te doen met onze Ballet Workout, daar werken we aan tijdens de les. Onafhankelijk van hoe stijf je bent, kan je lenig worden op elke leeftijd. Spieren kan je stretchen zelfs op je 60ste en daar hebben we levend bewijs voor in de les. Iedereen kan lenig worden en zelfs de split kunnen.

2)Anti cellulite: Niet alleen verlies je gewicht door de Ballet Workout Training, ook maken onze ballet geïnspireerde oefeningen je lichaam slanker en strakker. Je moet jezelf optrekken, waardoor je lichaam ook opgetrokken en strakker wordt. Wij doen ook specifieke balletoefeningen die je billen en benen slanker en sterker maken.

3)Gezondheid: Een juiste houding is belangrijk voor je gezondheid. Je ruggengraat heeft veel zeenuwen en om je lichaam gezond te houden moet je spieren trainen die je rug recht houden. Ballet is daar de beste keuze voor. In onze Ballet Workout lessen bestenden we veel aandacht aan de houding.

4)Bewuste Body Language: Wist je dat bijna 70% percent van de indruk die we maken afhangt van je lichaamstaal? Je lichaam geeft onbewuste voor jou signalen uit naar iedereen waarmee te omgaat op het werk en in je vrije tijd. Met de oefeningen van Ballet Workout wordt je bewuster van je lichaamstaal en leer je je lichaam controleren. Ook leer je meer over gesloten en open posities waardoor je je lichaamstaal kunt beheersen en die van anderen begrijpen in je alledaags leven.

5)Het maakt je gelukkiger: Het is bewezen dat je lichaam door dans en muziek hormonen aanmaakt die je gelukkiger maken. Na elke balletles voel je je dol gelukkig en voldaan. Geen chocolade meer nodig…:)

6)Verbreed je culturele kennis: Niet enkel dansen we op klassieke muziek. Ook bezoeken we samen met de leden van onze Ballet Workout Community (waar je ook deel van uitmaakt als je naar de les komt) uitstapjes naar theaters en bekijken we de grootste ‘must see’ balletten. Je maakt ook nieuwe sociale contacten en deelt je interesse voor ballet met andere vrouwen.

7)Tot rust komen ‘Tijd voor jezelf maken’: Ballet vereist concentratie. Vanaf het moment dat je in de balletstudio stapt vergeet je alle dagelijkse zorgen en kan je 100% bezig zijn met dans en jezelf. Maak je hoofd helemaal leeg na een drukke en chaotische werkdag en verplaats je aandacht naar je lichaam en ziel.

Inschrijven bij Ballet Workout kan via info@balletworkout.be / 0484791714

Ik kijk ernaar uit om jou in de les te zien!

Tatevik Mkrtoumian

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.