Toonmoment 2017

Toonmoment 2017

Toonmoment Ballet Workout

Op 22 April 2017 organiseerde Ballet Workout Belgium een toonmoment voor vrienden en familie van de Ballet Workout Leden. De vrouwen die wilden meedoen met het toonmoment kregen een choreografie aangeleerd die ze dan brachten voor een publiek. Veel volwassen vrouwen stonden voor het eerst op het podium. Ook was het een debut voor de kinderen die dansen bij Ballet Workout waarbij ze de kans kregen om te dansen voor een publiek. Het toonmoment was georganiseerd voor vrienden en familie en de zaal zat helemaal vol. We zijn heel trots op iedereen die heeft meegedaan en hebben allemaal genoten van deze speciale avond waar zowel jong als oud de prachtige ballet cultuur brachten voor een groot publiek.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.