Tieners

Wie is welkom?

 

Deze lessen zijn geschikt voor alle vrouwen vanaf 16 jaar. Ervaring in dans of fitness is niet nodig.

 

Wat draag ik best tijdens de les?

 

Je moet je comfortabel voelen, kunnen bewegen en je lichaam kunnen zien. Voor de eerste proefles is het goed genoeg om een yogabroek of legging en een topje te dragen. Aan je voeten kun je gewoon sokken dragen. Als je besluit door te gaan met de lessen kun je ter plekke een balletpakje en balletschoentjes kopen voor een betaalbare prijs. Zorg ervoor dat je een flesje water meeneemt om te drinken tijdens de les.

 

Overgaan naar Advanced:

 

Om mee te kunnen doen aan onze Advanced lessen is het erg belangrijk om de basis van ballet correct aan te leren vooraleer we over kunnen gaan naar nieuwe passen en oefeningen. Na positieve evaluatie kan je evalueren naar de Advanced lessen. De beginners lessen zijn nog steeds Full Body Ballet Workouts.

Les

Prijs voor 1 uur workout

Groepsles
€15 per les
Proefles
€15

Er is geen ervaring of lenigheid vereist voor de Ballet Workout lessen. Je hoeft geen perfect lichaam te hebben of lenig te zijn. We zullen werken aan je flexibiliteit, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les. We hebben een niet-oordelende, complexvrije les waar we positief aan ons lichaam werken en genieten van het gevoel van dans en ballet.