Mommy&Me

Nieuw in België! Een ballet geïnspireerde les die je samen met je dochter of zoontje kan doen. Enkel bij Ballet Workout Belgium.

MOMMY&ME

Wie&Waar: In de vorm van events organiseren we lessen voor moeders en dochters samen steeds op zondagen om 13:00.

Wat is het? De les bestaat uit oefeningen en dans choreografie die je samen met je dochter van 6 tot 11 jaar kan doen. Het is een onvergetelijk moment voor de kleintjes, en tegelijkertijd een workout voor de mama. Er is geen ervaring in ballet of dans vereist.

Lesgeefster: De les wordt gegeven door een professionele ballerina Tatevik Mkrtoumian, afgestudeerd aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Professioneel gedanst als soliste in het buitenland en getoured doorheen Europa. Volledige CV en video’s vindt u hier: https://www.balletworkout.be/lesgeefsters/ Tatevik heeft al meerdere jaren ervaring in het lesgeven aan professionele dansers, amateurs, kinderen en volwassenen.

Inschrijven:  Registreer via de website. Stuur een mail naar info@balletworkout.be voor inschrijvingen en vermeld mommy&me in je mail.

Kleding: Draag iets waar je u gemakkelijk in voelt (topje, yogabroek en sokken). Dit geldt zowel voor de mama als voor het kind.

Prijs: €24 (voor moeder en kind samen). Betalen kan contant.

Waarom geen mannen? Omdat de passen, muziek en intensiviteit van de oefgeningen voor mannen in klassiek ballet verschillen met die van vrouwen, is deze les uitsluitend gericht op moeders en kindjes om praktische redenen, en tijd die we hebben voor de les. Op deze manier willen we u en uw kinderen de meest kwalitatieve en professionele aanpak en les bezorgen. Indien u toch graag als vader en zoon wilt meedoen met de les kunt u een mail sturen naar info@balletworkout.be

Les

Prijs voor moeder en dochter

Normale les
€24

Gallery