Beginner Pointes

Wie is welkom?

Heb altijd al gedroomd om op pointes te staan? Dan is deze les ideaal voor jou. Iedereen vanaf 13 tot 40 jaar is welkom in de les. Geen ervaring is vereist. Wij raden wel steeds aan om tegelijkertijd ook de Ballet Workout voor Beginners te volgen om de basis beter onder te knie te hebben.

Het kiezen, naaien en inwerken van pointes is een kunst. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fb0/1/16/2702.pngDaarom gaan we de pointes niet alleen samen kiezen, maar leren we ze ook correct naaien en inwerken samen in de eerste lessen. De leerkracht van Ballet Workout zal je helpen met het kiezen van de juiste pointes, koop deze nooit zelf als je geen ervaring hebt! Pointes zijn beschikbaar ter plaatse.

 

Wat draag ik tijdens de les? 

Je moet je comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor een proefles volstaat een yoga- of strechbroek, een topje en pointes. Voor verdere lessen is er danskleding aan een lage prijs te verkrijgen ter plaatse. De pointes kan je ter plaatse aanschaffen. De leerkracht zal je adviseren en helpen met de keuze. Zorg dat je voldoende water bij hebt voor tijdens de les.

Voor vragen over de pointes lessen kunt u altijd mailen naar info@balletworkout.be of bellen naar 0484791714

Bekijk onze social media pagina’s!

Les

Prijs voor 1 uur workout

Losse Proefles - Drop In
€17
Volwassenen 10 Lessenkaart
€150
Volwassenen half jaarlijksabbonement
€520 sept-dec (4maanden)
Volwassenen Jaarabonnement
€1100 (voor 11 maanden) = €100 per maand

Voor de lessen van Ballet Workout is geen enkele ervaring in dans vereist. Je hoeft geen perfecte lichaam te hebben en niet lenig te zijn. We werken aan lenigheid, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les zelf. We hebben we een complexloze sfeer waar we op en positieve manier te werk gaan.