kom naar onze Show 2020 op 16 mei

balletvoorstelling in antwerpen in de broula schouwburg

kom naar onze Show 2020 op 16 mei

Ballet Workout presenteert ‘EEN REIS ROND DE WERELD’
Choreografie en regie door Olga Mkrtoumian.

TICKETS: Tickets zijn beschikbaar in de Ballet Workout Lessen en via onze leden. Reserveren kan via mail naar info@balletworkout.be. Prijs €35.

DATUM&TIJD: zaterdag 16 mei 2020 om 19:00 (de voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur)

ADRES: Bourla Theater/ Toneelhuis, Komedieplaats 18, 2000 Antwerpen.

ONS CONCEPT:
Onze balletschool Ballet Workout heeft een uniek concept. Wij doorbreken het stereotype dat ballet enkel voor de meest jonge en getalenteerde meisjes is die jarenlang trainen. In onze dansschool bieden we balletlessen aan voor kinderen, tieners, vrouwen en mannen van alle leeftijden en maten. Hiervoor heb ik (Tatevik Mkrtoumian) een eigen ballet methode ontwikkelt waarmee iedereen ballet kan leren op een korte periode en alle voordelen van ballet zelf kan ervaren. De choreografieën zijn gemaakt door Olga Mkrtoumian. Haar choreografieën behaalden meermaals de eerste plaats op prestigieuse ballet competities in Rusland onder andere in de meest bekende concour, ‘De Ochtend Ster’.

WAT MAG U VERWACHTEN?
Kleurrijke kostuums, prachtige muziek en choreografie. Een reis rond verschillende landen met elk zijn eigen karakter en sfeer. De danseressen worden op hun best gepresenteerd en de voorstelling is esthetisch zeer mooi.

Voor vragen: mail info@balletworkout.be

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.