Ballet voor Volwassenen

Voor de Volwassenen hebben we 3 niveaus: Beginners, Pre Advanced en Advanced. Iedereen van 16 tot 80 jaar is welkom in deze lessen.

 

Beginners: Heb je nog nooit ballet gedaan? Dan is deze les ideaal voor jou om te beginnen op volwassen leeftijd zonder enige dans of fitness ervaring. We leren hier de basis stap voor stap, doen verschillende oefeningen voor betere houding, lenigheid en leren ballet basis volgens onze unieke Ballet Workout Methode voor volwassenen. Slank lichaam, lenigheid, coördinatie, talent of ervaring is niet vereist. Kom proberen en ontdek de ballerina in jezelf. 

 

Pre Advanced: Heb je enkele jaren ervaring in ballet? Dan is dit een geschikte niveau voor jouw. Ook vanaf de 2de jaar bij Ballet Workout kan je hier verder.

 

Advanced: Minimum 5 jaar ballet ervaring. Heb je veel gedanst vroeger als kind of tiener? Dan kan je in deze groep een les doen op hoog niveau.

 

In al onze lessen dans je in een leuke en complexeloze sfeer en maak je nieuwe vriendinnen in de les via onze Ballet Workout Community op Facebook. Tijp Ballet Workout Belgium Community en voeg jezelf toe. 

 

Ben je niet zeker welk niveau het beste voor je is? Je kan het steeds na de les overleggen met je leerkracht. We raden iedereen aan om de basis op te frissen in de beginners lessen aangezien we veel aandacht besteden aan de correcte uitvoering van elke pas.

 

Wat draag ik tijdens de les?

Je moet je comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor een proefles volstaat een yoga- of strechbroek, een topje en sokken. Voor verdere lessen zijn balletschoentjes en danskleding aan een lage prijs te verkrijgen ter plaatse. Zorg dat je voldoende water bij hebt om tijdens de les te drinken.

 

Schrijf je nu in en kom langs voor een proefles!

 

Prijs: €17 te betalen contant voor de les. Deze lessen zijn inbegrepen in de maand, half jaar en jaar abonnementen of kunnen worden meegeteld op de 10 lessenkaart.

Neem een kijkje op onze sociale media pagina’s!

Prijzen
Losse Proefles - Drop In
€17
Volwassenen 10 Lessenkaart (geldig tot juli 2021)
€150
Volwassenen 1 maand kaart (30 dagen geldig)
€150
Volwassenen half jaar abonnement (sep-dec)
€ 520 (130 per maand)
Volwassenen half jaar abonnement (jan-juli)
€910 (130 per maand)
Volwassenen jaar abonnement (sep-juli) 11 maanden
€1100 (100 per maand)
Privéles van 1 uur
€65

Voor de lessen van Ballet Workout is geen enkele ervaring in dans vereist. Je hoeft geen perfecte lichaam te hebben en niet lenig te zijn. We werken aan lenigheid, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les zelf. We hebben we een complexloze sfeer waar we op en positieve manier te werk gaan. Je maakt ook nieuwe vriendinnen via onze Ballet Workout Community groep op Facebook.