Beginners Volwassenen

Wie is welkom?

Deze les is geschikt voor alle vrouwen vanaf 16 tot 60 jaar en vereist geen enkele ervaring. Lenigheid, conditie, coördinatie of ballerina lichaam is ook Niet Vereist! We werken daar samen aan in de les en leren de basis van het begin.

Wat draag ik tijdens de les?

Je moet je comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor een proefles volstaat een yoga- of strechbroek, een topje en sokken. Voor verdere lessen zijn balletschoentjes en danskleding aan een lage prijs te verkrijgen ter plaatse. Zorg dat je voldoende water bij hebt om tijdens de les te drinken.

Gevorderden Lessen:

Om mee te doen met de ‘Advanced Classes’ moet je ervaring hebben in ballet. Het is heel belangrijk om de basis van ballet juist te leren om daarna verder te gaan met nieuwe oefeningen en passen. De beginners lessen zijn steeds een Full Body Workout en hier leer je ook de basis van ballet. Als je voelt dat je de beginners lessen onder de knie hebt, bespreek dan met je leerkracht na de les of je de Gevorderden Lessen mag meedoen. De leerkracht zal je adviseren bij welke groep je het best les kan volgen en je eventueel overplaatsen naar de Gevorderden.

Schrijf je nu in en kom langs voor een proefles!

Prijzen
Losse Proefles - Drop In
€14
Volwassenen 10 Lessenkaart
€120 (geldig tot juli 2019)
Volwassenen half jaarlijksabbonement
€350 sept-dec (4maanden) / 460 jan-juli (7maanden)
Volwassenen Jaarabonnement
€770 (voor 11 maanden) = €72per maand

Neem een kijkje op onze sociale media pagina’s!

Voor de lessen van Ballet Workout is geen enkele ervaring in dans vereist. Je hoeft geen perfecte lichaam te hebben en niet lenig te zijn. We werken aan lenigheid, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les zelf. We hebben we een complexloze sfeer waar we op en positieve manier te werk gaan.