Stretching Class

STRETCHING LES

Een lenig lichaam is een jong lichaam. Daarom is regelmatig stretchen heel belangrijk voor de gezondheid van je lichaam. Wordt lenig zoals een ballerina op volwassen leeftijd en stretch alle stress uit je spieren. Je voelt je na de les helemaal relaxed en goed in je lichaam. Perfect tegen de dagelijkse stress en dient als ontspanning en oefening voor het lichaam.

 

Wat leer je in de les?
Je zal leren hoe je moet stretchen op een veilige en correcte manier in een leuke groep enthousiaste vrouwen. Je leert je lichaam beheersen en krijgt en beter begrip over hoe je spieren werken. Je zal onder professionele begeleiding je grenzen stretchen en elk les dichter bij je doel geraken. Een grand ecart of split zijn absoluut mogelijk om te leren ook op volwassen leeftijd. Velen beginners bij Ballet Workout van Tatevik Mkrtoumian hebben hun grand ecart en split doel bereikt. Hoe vaker je komt en stretcht, hoe sneller het resultaat zichtbaar zal zijn. Voor de beste resultaat raden we 3 lessen per week aan. Je kan de stretching les ook goed combineren met de Ballet Workout lessen om je postuur te verbeteren, fit te worden en tegelijkertijd een lenig lichaam te ontwikkelen.

 

Wie is welkom voor de Stretching les?
De stretching les is speciaal ontwikkelt voor volwassen beginners ballet. Iedereen die leniger wilt wordenvan 13 tot 70 jaar is welkom. Mannen zijn ook welkom. Neem gerust je vriend, zoon, mama of vriendin mee.

 

Inschrijven
Inschrijven kan via de registratie formulier of via info@balletworkout.be

 

Wat draag ik tijdens de les? Je moet je comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor deze les volstaat een yoga- of strechbroek, een topje en sokken. Danskleding is beschikbaar in de les. Zorg dat je voldoende water bij hebt voor tijdens de les

 

Prijs: €17 te betalen contant voor de les. Deze lessen zijn inbegrepen in de maand, half jaar en jaar abonnementen of kunnen worden meegeteld op de 10 lessenkaart.

Bekijk alle resultaten van onze Stretching Lessen op deze Instagram Pagina!

Voor de lessen van Ballet Workout is geen enkele ervaring in dans vereist. Je hoeft geen perfecte lichaam te hebben en niet lenig te zijn. We werken aan lenigheid, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les zelf. We hebben we een complexloze sfeer waar we op en positieve manier te werk gaan. Je maakt ook nieuwe vriendinnen via onze Ballet Workout Community groep op Facebook.