Balletlessen voor kinderen

Zoekt u balletlessen voor uw kind? In onze balletschool kunnen kinderen vanaf 3 tot 12 jaar terecht.

 

Bij de kinderen zijn er 3 groepen die elk 2 keer per week balletles kunnen volgen. U kunt kiezen tussen 1 of 2 lessen per week. We raden het aan om 2 keer in de week te komen. 

 

3-6jaar: Woensdag 14:00, Zaterdag 11:00.

6-9jaar: Woensdag 15:00, Zaterdag 12:00

9-12jaar: Woensdag 16:00, Zaterdag 16:00

Proefles is in onze school mogelijk! Deze kost €15. 

 

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

Prijzen:
1 les per week abonnement sep-juni €400 (komt overeen met ongeveer €10 per les)  + €79 uniform + €10 verzekering
2 lessen per week abonnement sep-juni €500 (komt overeen met ongeveer slechts €6 per les) + 79 uniform + €10 verzekering

 

Als u kiest voor 1 dag in de week dient u steeds op diezelfde dag te komen. Dus enkel woensdag ofwel enkel zaterdag doorheen het volledige jaar.

 

Onze show voor volgend jaar is verplaatst naar 12 december in de Bourla Schouwburg. Hierbij zullen we moeten zien hoeveel beschikbare plaatsen er zijn indien we de regels van de social distancing moeten toepassen. 

 

Wat is inbegrepen in het jaarlijks abonnement.

-lessen van sep-juni

-Foto’s gemaakt door professionele fotografen in de lessen.

-Deelname voorstelling in de Bourla Schouwburg in Antwerpen.

-Kostuums voor de voorstelling

-Alle extra repetities voor de voorstelling.

Schrijf je nu in: Mail naar info@balletworkout.be.

Onze balletlessen hebben talloze voordelen voor kinderen en zijn belangrijk voor hun culturele ontwikkeling. Bij de Ballet Workout balletlessen voor kinderen krijgen ze naast de basis van ballet ook choreografie aangeleerd en kunnen ze echt dansen op klassieke muziek en hun verbeelding gebruiken. Ze ontwikkelen hun creativiteit en trainen ook fysiek hun lichaam wat leidt tot een betere gezondheid. Daarnaast leren ze door ballet ook discipline, doorzettingsvermogen en een goede houding.

 

Lesgeefsters: Alle balletlessen voor kinderen worden gegeven door professionele ballet dansers met grote ervaring in het lesgeven aan kinderen. Olga Mkrtoumian is onze choreograaf en lesgeefster voor kinderen. Haar leerlingen hebben talrijke prijzen gewonnen bij de meest prestigieuze dansconcours in Rusland. Zij zorg ervoor dat de kinderen verliefd worden op deze kunst en mooie resultaten behalen steeds met plezier van de dans te ervaren. Omdat ieder kind anders is hebben we een aangepaste, individuele aanpak voor elk kind.

Benodigdheden:Voor de eerste les kan uw kind in een stretch broek, topje en sokken komen. Als u beslist om u in te schrijven is een uniform verplicht. U kunt de uniform passen en contant aanschaffen voor de les ter plaatse voor €79 in totaal (schoentjes, kousenbroek, pakje, rokje). Zorg ervoor dat uw kind steeds voldoende water bij zich heeft.

Waarom kiezen voor balletlessen voor kinderen bij Ballet Workout? De Ballet Workout is opgericht door professionele ballet dansers met zowel buitenlandse als binnenlandse ervaring, professionele kennis in ballet en lesgeefster diploma’s. Wij weten het belang van de juiste scholing en besteden aandacht aan de veilige uitvoering van de ballet passen en de gezondheid van de kinderen. Bij ons voelen de kinderen zich thuis. Onze school geeft een vertrouwde familie gevoel waar de kinderen creatief kunnen zijn, kunnen improviseren en dansen met hun hart en ziel. De lessen zijn in vorm van spel waardoor ze gemakkelijker leerstof oppikken en met plezier de oefeningen uitvoeren. Elke les stellen we doelen die de kindjes moeten bereiken waardoor ze de voldoening van hun werk en resultaten ervaren. Dit is enorm belangrijk voor hun toekomst ongeacht de beroep die ze later kiezen en geeft ze zelfvertrouwen. Ze leren dansen en samenwerken in groep. De kinderen bij Ballet Workout komen elke keer met plezier naar de les.

Ballet Workout Gala Trailer

Balletlessen voor kinderen in Antwerpen Centrum!

Balletlessen voor kinderen in Antwerpen Centrum!

Ballet Workout Gala Trailer