Balletlessen voor kinderen vanaf 3 jaar

In onze balletschool kunnen kindjes vanaf 3 tot 12 jaar terecht. Als tieners kunnen ze verder gaan in de Tieners groep.

Bij de kinderen zijn er 3 groepen die elk 2 keer per week les kunnen volgen.

3-6jaar: Woensdag 13:00, Zaterdag 11:00.

6-9jaar: Woensdag 14:00, Zaterdag 12:00

9-12jaar: Woensdag 15:00, Zaterdag 16:00

Prijs: €350 per jaar. Jaarlijkse voorstelling, kostuums, repetities en lessen zijn inbegrepen in de prijs. Ook komen er regelmatig professionele fotografen en video regisseurs die de kinderen op beeld brengen. Deze beelden (foto’s en video’s) zijn inbegrepen in de prijs.

Inschrijven: Mail naar info@balletworkout.be of via de inschrijvingsformulier op de website. Elke week krijgt u een mail met een link waar u de lessen voor u kinderen kan selecteren.

Onze balletlessen hebben talloze voordelen voor kinderen en zijn belangrijk voor hun culturele ontwikkeling. Bij de Ballet Workout balletlessen voor kinderen krijgen ze naast de basis van ballet ook choreografie aangeleerd en kunnen ze echt dansen op klassieke muziek en hun verbeelding gebruiken. Ze ontwikkelen hun creativiteit en trainen ook fysiek hun lichaam wat leidt tot een betere gezondheid. Daarnaast leren ze door ballet ook discipline, doorzettingsvermogen en een goede houding.

 

Lesgeefsters: Alle balletlessen worden gegeven door professionele ballet dansers met grote ervaring in het lesgeven aan kinderen. Olga Mkrtoumian is onze choreograaf en lesgeefster voor kinderen. Haar leerlingen hebben talrijke prijzen gewonnen bij de meest prestigieuze dansconcours in Rusland. Zij zorg ervoor dat de kinderen verliefd worden op deze kunst en mooie resultaten behalen steeds met plezier van de dans te ervaren. Omdat ieder kind anders is hebben we een aangepaste, individuele aanpak voor elk kind.

Benodigdheden:Voor de eerste les kan uw kind in een stretch broek, topje en sokken komen. Als u beslist om u in te schrijven is een uniform verplicht. U kunt de uniform passen en contant aanschaffen voor de les ter plaatse voor €64 in totaal (schoentjes, kousenbroek, pakje, rokje). Zorg ervoor dat uw kind steeds voldoende water bij zich heeft.

Waarom kiezen voor kinderlessen bij Ballet Workout? De Ballet Workout is opgericht door professionele ballet dansers met zowel buitenlandse als binnenlandse ervaring en kennis in ballet. Wij kennen het belang van de juiste scholing en besteden aandacht aan de veilige uitvoering van de ballet passen. Bij ons voelen de kinderen zich thuis. Onze school geeft een vertrouwde familie gevoel waar de kinderen creatief kunnen zijn, kunnen improviseren en dansen met hun hart en ziel. De lessen zijn in vorm van spel waardoor ze gemakkelijker leerstof oppikken en met plezier de oefeningen uitvoeren. Elke les stellen we doelen die de kindjes moeten bereiken waardoor ze de voldoening van hun werk en resultaten ervaren. Dit is enorm belangrijk voor hun toekomst ongeacht de beroep die ze later kiezen. Ze leren dansen en samenwerken in groep. De kinderen bij Ballet Workout komen elke keer met plezier naar de les.

Ballet Workout Gala Trailer