Kinderen

LESSEN VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 10 JAAR

Planning Lessen:
Stadsmagazijn (Keistraat 5, 2000 Antwerpen)
op woensdagen 16:00-17:00
Costa St. Andries (St. Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen)
op zaterdagen 16:00-17:00

 

Prijs: €300 per jaar. Jaarlijkse voorstelling en kostuums inbegrepen in de prijs.

 

Inschrijven: Mail naar info@balletworkout.be of via de inschrijvingsformulier op de website. Elke week krijgt u een mail met een link waar u de lessen voor u kinderen kan selecteren.

Ballet heeft talloze voordelen voor kinderen en is belangrijk voor hun culturele ontwikkeling. Bij de Ballet Workout lessen voor kinderen kijgen ze naast de basis van ballet ook choreografie aangeleerd en kunnen ze echt dansen op klassieke muziek en hun verbeelding gebruiken. Ze ontwikkelen hun creativiteit en trainen ook fysiek hun lichaam wat leidt tot een betere gezondheid. Daarnaast leren ze door ballet ook discipline.

 

Lesgeefsters: Alle lessen worden gegeven door professionele ballet dansers met grote ervaring in het lesgeven aan kinderen. Olga Mkrtoumian is onze choreograaf en lesgeefster voor kinderen. Haar leerlingen hebben talrijke prijzen gewonnen bij de meest prestigieuze dansconcours in Rusland.

 

Benodigdheden:Voor de eerste les kan uw kind in een stretch broek, topje en sokken komen. Als ze regelmatig de les meedoet hebben ze een uniform nodig. U kunt dit contant aanschaffen voor de les ter plaatse. Zorg ervoor dat uw kind steeds voldoende water bij zich heeft.

 

Waarom kiezen voor kinderlessen bij Ballet Workout? De Ballet Workout is opgericht door professionele ballet dansers met zowel buitenlandse als binnenlandse ervaring en kennis in ballet. Wij kennen het belang van de juiste scholing en besteden aandacht aan de veilige uitvoering van de ballet passen. Bij ons voelen de kinderen zich thuis. Onze school geeft een vertrouwde familie gevoel waar de kinderen creatief kunnen zijn, kunnen improviseren en dansen met hun hart en ziel vrij van druk. De lessen zijn in vorm van spel waardoor ze gemakkelijker leerstof oppikken en met plezier de oefeningen uitvoeren. Elke les stellen we doelen die de kindjes moeten bereiken waardoor ze de voldoening van hun werk ervaren. Dit is enorm belangrijk voor hun toekomst ongeacht de beroep die ze later kiezen. Ze leren dansen en samenwerken in groep. De kinderen bij Ballet Workout komen elke keer met plezier naar de les.