Arm posities

Arm posities

BRAS BAS Bras bas wordt ook wel ‘voorbereidende positie’ genoemd. De armen worden voor het lichaam naar beneden gehouden, in de vorm van een ovaal. De handen bevinden zich voor de heupen. Beeld je in dat je een grote ballon in je armen hebt en daarvan de weerstand voelt. De vingers raken elkaar net niet aan.
EERSTE POSITIE Beeld je in dat je een grote ballon in je armen hebt en daarvan de weerstand voelt. Hou de ballon recht voor je uit. De armen zijn gebogen in de vorm van een ovaal, met de handen ter hoogte van de navel. De vingers raken elkaar net niet aan. Ondersteun je ellebogen, hou ze goed naar boven.
TWEEDE POSITIE Open je armen vanuit de eerste positie naar opzij. De schouders zijn naar beneden, de ellebogen naar boven. Beeld je in dat als er een druppel water op je schouder valt, die via je arm naar beneden rolt en van je vinger druppelt. De lijn moet mooi doorlopen.
DERDE POSITIE Beide armen zijn boven het hoofd getild, lichtjes naar voren. Ze vormen een ovaal. Hou je schouders goed naar beneden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.