Welkom!

balletclass-adultballet-antwerp-balletschool

Welkom!

Welkom bij de Ballet Workout App. Deze app is gemaakt zodat je altijd en overal je ballet en stretching oefeningen kan doen. Stel jezelf een doel en mis nooit je training dankzij de notificatie functie. Je vindt hier ook recepten en tips.

Deze app dient eveneens als je persoonlijke lessen planner in de Ballet Studio van de Ballet Workout in Antwerpen en kan worden gebruikt als je door omstandigheden lessen moet missen, maar toch wilt blijven dansen. Je balletleerkracht is met behulp van deze app altijd bij je in je tas.

Over Tatevik:

Ik ben een professionele ballerina met Armeense roots en leerde ballet in Rusland and België. Ik heb gedanst in een theater in Estland en getoured in Europa. Momenteel heb een ballet studio in Antwerpen, België onder de naam ‘Ballet Workout’ de eerste en enigste school in België die specialiseert in lessen voor Volwassen Beginners Ballet met een unieke lessen programma. Door vele aanzoeken om les te geven in verschillende steden kwam het idee van de Ballet Workout App. Ballet wordt vaak gezien als iets heel exclusief en elite en er zijn jammer genoeg weinig tot geen balletscholen waar je op volwassen leeftijd en zonder enige ervaring balletles kan volgen. Ik wilde altijd al dat de mensen in de zaal zouden voelen hoe leuk het is om ballet te dansen en wil deze kunst met je delen. Ongeacht je leeftijd, maat, origine, ervaring of talent kan je genieten van de fysieke en mentale voordelen van deze fantastische kunst met deze app. Het programma dat ik heb ontwikkeld is uniek en focust op alle voordelen van ballet die een volwassen vrouw kan gebruiken in haar dagelijks leven en dit binnen de privacy van haar huis. Want zelf ballet dansen is veel leuker dan kijken! Geniet ervan 🙂

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.