Beginners Lessen

Wie is welkom?

Deze les is geschikt voor alle vrouwen vanaf 16 tot 60 jaar en vereist geen enkele ervaring. Lenigheid, conditie, coördinatie of ballerina lichaam is ook niet vereist. We werken daar samen aan in de les en leren de basis van het begin.

 

Wat draag ik tijdens de les?

Je moet je comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor een proefles volstaat een yoga- of strechbroek, een topje en sokken. Voor verdere lessen zijn balletschoentjes en danskleding aan een lage prijs te verkrijgen ter plaatse. Zorg dat je voldoende water bij hebt voor tijdens de les.

 

Gevorderden Lessen:

Om mee te doen met de ‘Advanced Classes’ moet je 3 beginners lessen doen om de basis te leren. Het is heel belangrijk om de basis van ballet juist te leren om daarna verder te gaan met nieuwe oefeningen en passen. De beginners lessen zijn steeds een Full Body Workout.

Les

Prijs per workout

Groepsles
€12 per les
Proefles
€12
10 Lessen kaart
€100 (€20 korting)

Voor de lessen van Ballet Workout is geen enkele ervaring in dans vereist. Je hoeft geen perfecte lichaam te hebben en niet lenig te zijn. We werken aan lenigheid, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les zelf. We hebben we een complexloze sfeer waar we op en positieve manier te werk gaan.