Mommy & Me

Nieuw in België! Een ballet geïnspireerde les die je samen met je dochter kan doen 

 

Wie&Waar: Op zaterdagen zijn dochters, kleindochters en zusjes mee welkom in de les van 14:00 tot 15:00 op het adres Keistraat 5, 2000 Antwerpen. De les gaat aldus door in het hartje van Antwerpen (vlakbij de kaaien).

 

Wat is het? De les bestaat uit oefeningen en dans choreografie die je samen met je dochter van 6 tot 11 jaar kan doen. Het is een onvergetelijk moment voor de kleintjes, en tegelijkertijd een workout voor de mama. Er is geen ervaring in ballet of dans vereist.

 

Lesgeefster: De les wordt gegeven door een professionele ballerina Tatevik Mkrtoumian, afgestudeerd aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Professioneel gedanst als soliste in het buitenland en getoured doorheen Europa. Volledige CV en video’s vindt u hier: http://www.balletworkout.be/lesgeefsters/ Tatevik heeft al meerdere jaren ervaring in het lesgeven aan professionele dansers, amateurs, kinderen en volwassenen.

 

Inschrijven: Stuur een mail naar info@balletworkout.be voor inschrijvingen en vermeld mommy&me in je mail.

 

Kleding: Draag iets waar je u gemakkelijk in voelt (topje, yogabroek en sokken). Dit geldt zowel voor de mama als voor de dochter.

 

Prijs: €20 (voor moeder en dochter samen). Betalen kan contant na de les.

 

Waarom geen mannen? Omdat de passen, muziek en intensiviteit van de oefgeningen voor mannen in klassiek ballet verschillen met die van vrouwen, is deze les uitsluitend gericht op moeders en dochters om praktische redenen, en tijd die we hebben voor de les. Op deze manier wil ik u en uw kinderen de meest kwalitatieve en professionele aanpak en les bezorgen. Indien u toch graag als vader en zoon wilt meedoen met de les kunt u een mail sturen naar info@balletworkout.be.

Class

Price for mother and daugther

Regular Class
€20