Beginners Pointes

Wie is welkom?

Heb al altijd al gedroomd om op pointes te staan? Dan is deze les ideaal voor jou. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom in de les. Geen ervaring is vereist. Wij raden wel steeds aan om tegelijkertijd ook beginners lessen voor volwassenen Ballet Workout te volgen om de basis beter onder te knie te hebben.

Het kiezen, naaien en inwerken van pointes is een kunst.  Daarom gaan we de pointes niet alleen samen kiezen, maar leren we ze ook correct naaien en inwerken samen in de eerste lessen. De leerkracht van Ballet Workout zal je helpen met het kiezen van de juiste pointes, koop deze nooit zelf als je geen ervaring hebt.

Wat draag ik tijdens de les? Je moet je comfortabel voelen en kunnen bewegen. Voor een proefles volstaat een yoga- of strechbroek, een topje en pointes. Voor verdere lessen is er  danskleding aan een lage prijs te verkrijgen ter plaatse. Zorg dat je voldoende water bij hebt voor tijdens de les.

 

Voor vragen over de pointes lessen kunt u altijd mailen naar info@balletworkout.be

Class

Price for 1 hour workout

Groups Class
€12 per class
Trial Class
€12

Voor de lessen van Ballet Workout is geen enkele ervaring in dans vereist. Je hoeft geen perfecte lichaam te hebben en niet lenig te zijn. We werken aan lenigheid, coördinatie, muzikaliteit en leren dansen in de les zelf. We hebben we een complexloze sfeer waar we op en positieve manier te werk gaan.